överraskning

Dagen började med att mamma och Joy frågar mig vad jag ha beställt förnågot eftersom att jag hade fått en avi?! Jag blev nästan upprörd och tänkte.."Vad ska jag nu behöva betala för som jag inte själv har beställt?" Snabbt som tusan tog jag mig över till Hemköp och hämtade paketet. Slet upp det och hittade ett litet paket med en supersöt lapp på :D Det var en present från Kristina och Sebbe :D Hur glad blev inte jag?!?! Älskar er!! Och längtar så sjukt mycket tills ni kommer hit! Puss Puss Puss!!
Det jag fick var superfina muffinsformar med orkideer på. Jag tror att det var en hint att jag ska baka muffins till dom ;) <3

Ullared

Idag var jag, mamma och Zelda i Ullared och shoppade loss ^^ Jag hittade en t-shirt som var jävligt snygg sen blev det mest fryspåsar och liknande ^^ Köpte iof ett silverschampo i en håraffär där. Tråkigt att jag inte hittade mer, men nöjd får man ju vara ändå :)

Har lagt mig i sängen nu och slöglor på tv. Är helt slut, så jag kommer nog att somna ganska snart.
Imorgon blir det ännu mer arbetssökande. Ska göra en heldag utav det tänkte jag! YAY!! :)

Gårdagens bravader

Gud vad man kan göra bort sig när man är full. Och man tror ju varje gång att man har mognat. Jo men tjena. Jaja. det enda man kan göra är ju att hoppas på att ett förlåt kanske hjälper. Nu blir det iallafall en vit period för mig igen. Då trivs jag bra och man slipper må dåligt dagen efter.

Snart kommer mamma och Zelda hit och plockar upp mig sen bär det av till Ullared. Alltid kul att komma iväg lite även om det är dit ^^

Grattis igen Michael och tack för igår! Det var jättetrevligt!

Dagens låt igen..

Har ångrat mig.. detta är dagens låt!!!


Dagens låt


Den senaste tiden

Sen jag bloggade sist har det både hänt massor och ingenting. Och därför tänker jag låta bli att försöka reda ut vad som har hänt när var hur den senaste tiden. Jag har iof varit sjuk! Är fortfarande inte riktigt frisk. Snorar och halsont. Men det är iallafall skönt att inte ha feber och ledvärk längre :)
Idag fyller Michael år. Det ska tydligen vara något slags kalas hos honom som jag verkligen hoppas att jag är bjuden på. Måste höra med honom sen!!
En sak som jag är helst säker på har hänt sen sist är att Elin Kling har åkt ut ur Let's Dance :( Nu kommer det ju inte att bli samma sak.
Jag skulle bakat kanelbullar igår, men vi blev inte klara med maten förren vid halv nio så det blev så sen. Därför blir det bullar idag istället :D gött mos!!

fredag

Igår var jag och Joy hemma hos mamma och letade kläder till våra bravader på lördag. Jag hittade en assnygg 60tals klänning som jag ska ha på mig. till det blir det en hög svart kjol (klänningen var väldigt kort). Det ska bli jättekul att klä ut sig lite. Det var ett bra tag sen man gjorde det :)

Ikväll är det Let's Dance!! YAY!

En vanlig dag

Idag ska jag städa tänkte jag. Har träningsvärk i hela kroppen efter allt målande och skottningen. Men det känns gött :)
Måste hitta kläder till vår dragqueenkväll också. Tänkte sy om en klänning i guld som jag har här någonstans. Hoppas att det blir bra. Annars har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Glitter och glamour är inget som finns i min garderob direkt.
Imorgon kommer David och hälsar på :) Skoj skoj! Jag hoppas att han är beredd på att se Let's Dance med mig. Annars kör jag ut honom ^^
Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja med städningen. Känns väldigt oglamoröst i jämförelse med alla som är på modeveckan i Stockholm, men vad gör man :)

Röksug

Igår hände inte så mycket i mitt liv :) jag målade om här hemma och det tog nästan hela dagen.
Jag kommer att gå upp 50 kg nu när jag ska sluta röka. Det enda jag kan tänka på är cigaretter, och när jag inte får en sån så stoppar jag hela tiden in något annat i munnen. Jag har nu hittat tuggummi :) det är bra grejer det.
Måste hitta på något att göra idag bara. Är fruktansvärt rastlös.

RSS 2.0