fredag

Somnade helt utan förvarning igår. Kommer typ inte ihåg alls att jag somnade. Stackars Bella måste ha haft jättekul här när jag ligger och sover :P Får säga förlåt till henne när hon vaknar!
Idag är det fredag, och i vanlig ordning kommer Skins ut då. Idag är det sista avsnittet av denna säsongen :( Vilket betyder att det är sista gången man ser hela den här uppsättningen Skins-deltagare :( Sorgligt som bara den.
Ikväll ska vi till Idas klädda i grönt..Känner mig inte så jättesugen på det just nu. Hade helst bara stannat hemma, ätit chips och kollat på film. Men gör jag det får jag säkert stryk av både Joy och Michelle :P Vi ska ju iväg imorgon, så en dag per helg kan man kanske få för sig själv ^^ Det får bli att försöka övertala dom om det senare.
Imorgon ska vi hem till Sophie på sexparty. Det ska bli skoj. Aldrig varit på ett, så detta blir något nytt :)

Tatuering!!

Igår satt vi och hade tråkigt här hemma, så Joy fick för sig att hon ville pröva sin nya tatueringsmaskin! Det blev en pinupa på mig :)
Den är inte klar än :) den ska fyllas i med färg och skugga! Men snygg är det alla redan.
Imorgon ska vi till Idas på St Patricks Day fest! Gröna ska vi vara :D Det ska bli skoj.. Måste bara fixa saker att ha på sig med. Men det löser sig nog!
Vill att Sofia ska komma hit och hälsa på snart, men hon är så lat!!! ;) Saknar den lilla tösen och hennes bittra kommentarer! Puss Sofia!

underbar morgon

Idag började jag dagen med att hoppa in i duschen. Strax efter det kom Joy ner och vi satte oss på "balkongen" och solade, drack kaffe och rökte!!! Fy fan va mysigt!!! Jag ska verkligen jobba på mina fräknar i vår!!! :)

livet

Ja, jag vet att jag är en dålig människa som bloggar alldeles för lite för att ha en blogg :)

I helgen hade Joy och Dennis förfest uppe hos sig, och sen drog vi in till stan. Det var skoj! Faktiskt :)
Och i måndags fick vi en ny granne. Så vi satt här och skrattade och kollade på Tjenare Kungen. Bella och Cornelia gick hem, somnade aldrig och kom tillbaka med frukost kl 8 :) Det var supermysigt!! Tack så mycket!! <3

Sen har det hänt en tråkig sak också..Kristina och Sebbe har gjort slut! Vill att ni ska veta att jag tänker på er och att jag älskar er båda!! Puss!!


RSS 2.0